tisdag, november 13, 2007

Nitlott!

Alla har förvarnat mig att det är lite av ett lotteri huruvida man blir kallad till fysen eller inte, det gör inte det här meddelandet ett dugg lättare att läsa:

"Din ansökan till polisutbildningen Augusti 2008Totalt inkom 7324 ansökningar till kursen som börjar Augusti 2008. Av de sökande har 2718 personer kallats till fysiska tester.Efter en helhetsbedömning av din ansökan har vi bedömt att du inte kan konkurrera om en plats till de fysiska proven denna ansökningsomgång.Du är välkommen med en ny ansökan vid nästa söktillfälle.Detta beslut går ej att överklaga.Jämlikt 4 och 10 §§ Polisutbildningsförordningen (1999:740).Med vänlig hälsningRIKSPOLISSTYRELSENPolisrekryteringen"

Jag har suttit och lyssnat på Lyckans lugna röst den senaste stunden som lugnt har förklarat allt det positiva med att jag inte kom längre denna gången. Hur jag nu inte behöver pressa mig själv fysiskt utan kan fortsätta bygga upp min kropp i ett lugnare tempo. Hur jag nu slipper pressa ner 6 veckors skolarbete till 2,5 samtidigt som jag jobbar heltid och hur jag nu istället för att ösa ihop papprena i sista sekunden och dunka iväg ansökan halvt snubblandes innan tidsfristen löper ut, kan sitta och pilla med det och vara klar i god tid och ha ALLT klart och slippa kompletteringar. Hur jag nu har massor med tid att rida Damen och få henne såld. Jag tänker inte säga att det inte svider och jag tänker inte ljuga och säga att det inte gör så mycket, tårarna som har runnit i strid ström sedan jag öppnade det förbannade meddelandet i PAS talar sitt tydliga språk. Jag vet att orsaken till att jag har åkt ut denna sökomgången är de tre betygen och högskoleprovet, men varför i hela helvetets glödheta mitt har man då ett kompletteringsdatum satt till december? Så nu har jag gnällt färdigt!

/Sanna som just nu blänger räligt på rekryteringen!

1 kommentar:

Svensk Kiwi sa...

Same shit for me this year.
Har flera kurser lästa inom psykologi, rättpsykologi samt juridik men fullgoda betyg. Trots det blir jag nekad. Blir nästntintill förbannad.

SNÄLLA - motivera i alla fall, ge mig ett mål att arbeta mot/för!